2021-01-04 07:51:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy régóta elhúzódó kényes ügy végére tehet végre pontot a mai napon

Napi horoszkóp január 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma az érzelmei uralkodnak a józan esze felett. Nem baj, mert néha ki kell engednie a gőzt a palackból, különben robbanhat. Azért arra ügyeljen, hogy ne mondjon olyat, amit később megbánhat. A bántó kijelentések előtt számoljon legalább tízig magában.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Érzelmi zavarok, hangulatingadozások nyugtalanítják a mai napon. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz. Néha hajlamos lehet a saját bajait kivetíteni másokra. Ez helytelen, főleg, ha a gyerekeiről van szó.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. Erre kellene koncentrálnia!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Könnyen veszi a dolgokat, erősnek és legyőzhetetlennek érzi magát. Jó, hogy ez a kisugárzásán is meglátszik. Az emberek szívesen keresik a társaságát. Ha a kereskedelemben dolgozik, ma sokat eladhat. A szerelem sem kerüli el.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egyetlen mondattal ma tönkretehet mindent, amit eddig felépített óvatos és körültekintő viselkedésével. Hiába, van valami, amit már nem rejtegethet tovább. Hogy ez ne akaratlanul, és szélsőségesen jöjjön ki önből, elébe kell mennie.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében jár, ez kedvez önnek. Izgalmasan alakul az évkezdet. Valaki ma munkaajánlatot tehet önnek. Ne sokat teketóriázzon, fogadja el. Különösen, ha hihet a számoknak, amikor a fizetésről van szó...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A gyomra ma különösen érzékeny lehet, ezért gondosan válogassa meg az ételeit, és minden falatot rágjon meg jó alaposan. Az érzékenység nemcsak az ételekre vonatkozik, valahogy lelkileg is labilisabb mint máskor.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Folyton másokhoz kell igazodnia, és ez ma különösen nehezen megy önnek. Még az is megeshet, hogy igazán dühbe gurul, és beolvas az illetőnek. Legyen mértékletes: a végén még önnek fog fájni a méltatlan vita!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül. Kellemetlen incidensre számíthat a mai napon. Mégsem okolhat másokat, be kell ismernie, hogy a hibában önnek is része van. Sokat tehet éppen ezért azért, hogy valamiképp kiküszöbölje a csorbát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Talán át kellene gondolnia az anyagi helyzetét. Nem mintha szorongatná valami, de a jövőre nézvést nem ártana némi tartalékot felhalmoznia, vagy érdemes lenne bankot váltania, esetleg a befektetéseit, hiteleit rendeznie.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Döcögősen indul a napja, legszívesebben be sem menne dolgozni. Mégsem lenne jó stratégia ma beteget jelenteni. Valami fontos történésből kimaradna. Ébredjen fel!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a precíz Szűz jegyében jár. Egy régóta elhúzódó kényes ügy végére tehet végre pontot a mai napon. Minden oka megvan hát az elégedettségre. Ne feledje el megköszönni a segítséget azoknak, akik hasznára voltak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: